Personligt, hållbart och kvalitetssäkrat

Optimal ekonomi är vår gemensamma strävan tillsammans med våra kunder. Vår affärsidé är att leverera ekonomitjänster med hög kvalitet i en modern IT-miljö. Ledordet är hållbarhet – såväl ekonomiskt som miljömässigt.

Vi arbetar nära våra kunder och värderar de personliga mötena högt. Därför har vi bemannade kontor där du kan träffa oss för rådgivning, redovisningstjänster eller revision. Som kund ska du känna att vi prioriterar ditt företag.

Våra leveranser håller hög kvalitet

Idag är Optimal ekonomi en FAR-byrå med sju medarbetare. Som medlem i FAR och genom våra titlar Auktoriserad revisor och Auktoriserad redovisningskonsult kan du känna dig trygg med att vår verksamhet regelbundet kontrolleras av externa kvalitetskontrollanter. Vilket vi ser som en försäkran för dig om att det vi levererar håller hög kvalitet.

Låt oss hjälpa dig att ta vara på ditt företags möjligheter. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag.

0

Vi har erfarenhet från över 200 bolag i olika branscher.

0

Var det år som Optimal ekonomi startade upp sin verksamhet.

0

Anställda är vi som jobbar på Optimal ekonomi. Vi finns i Kramfors och Ullånger. 

Vill du jobba på en lite personligare byrå?

Hos oss får du chansen att jobba på en kompetent byrå med både stora och små företag. Vi är ett härligt gäng med lång erfarenhet. Tveka inte att skicka in en intresseanmälan. Vi letar ständigt efter nästa förmåga.